Genanvendelse

Rådgivning om
genanvendelse

Med vores omfattende viden om materialer og praktiske know-how indenfor genanvendelse tilbyder vi rådgivning om bæredygtig bortskaffelse og genanvendelse af plast- og kompositmaterialer til både virksomheder og private.

Modtagelse af
kasseret glasfiber

Miljøskærm® modtager kasserede produkter af glasfiber som vindmøllevinger mv og fremstiller isoleringsprodukter af det genanvendte materiale. Vi balancerer dog modtagelsen af kasseret glasfiber med vores fremstilling af produkter.

Tag kontakt og hør om vores muligheder for at tilbyde bæredygtig genanvendelse af dine kasserede produkter.

Affaldsproblemet

Glasfibermateriale anvendes i dag i stort omfang til mange forskellige produkter spændende fra vindmøllevinger over bygningselementer til karosseridele til biler og skibsskrog og meget andet. I stadig større omfang erstatter det metal – blandt andet fordi det sparer vægt, ikke  nedbrydes og derfor ikke kræver meget vedligehold.

Når produkter af glasfiber kasseres, bliver netop den gode bestandighed problematisk, da materialet ikke kan omsmeltes eller på anden kommerciel tilgængelig måde adskilles i sine bestanddele. Med et eskalerende forbrug af glasfiber er en bæredygtig løsning på affaldsproblemet både påkrævet og stærkt efterspurgt.

Graf der viser stærkt stigende mængder af glasfiber affald:

Source: EuCIA, 2020

Genanvendelse

Miljøskærm® genanvender kasseret glasfiber til akustisk og termisk isolerende formål.

Vores forarbejdning af det kasserede glasfibermateriale er billigere og mindre energikrævende end fremstillingen af mange af de materialer og produkter, det erstatter.

DowNLOAD VORES PRESSEMATERIALE

HAVE ANY QUESTIONS ?

CALL US

Call us

(+45) 24 22 37 72

DowNLOAD VORES PRESSEMATERIALE

DowNLOAD VORES PRESSEMATERIALE

DowNLOAD VORES PRESSEMATERIALE

HAR DU NOGEN SPØRSGMÅL?

KONTAKT OS

Ring til os

(+45) 24 22 37 72

HAR DU NOGLE SPØRSGMÅL?

BLIV RINGET OP

Tak fordi du downloadede vores pressemateriale!
Tjek din inbox for downloadlinket.