Ny støjskærm i Vallensbæk

En 82 m lang støjskærm af Miljøskærms produkter er blevet opstillet langs Sdr. Ringvej i Vallensbæk; en Københavnsk forstadskommune hårdt plaget af trafikstøj.

DSC_5739-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opstilling af støjskærmen er et projekt etableret i samarbejde med Vallensbæk kommune, Gate 21 (et samarbejde imellem kommuner, regioner og virksomheder der bl.a. arbejder for bekæmpelse af trafikstøj), NCC Danmark, Brüel & Kjær og Rambøll m.fl.

Dermed har den første støjskærm med et lydabsorberende materiale fremstillet af genanvendt glasfiber set dagens lys !

Såvel skærmselementernes rammer som gitteret på fronten er fremstillet af genanvendt plast, så alt i alt er over 90% af støjskærmen fremstillet af genanvendte materialer.

Miljøskærms produkter af genanvendt glasfiber og plast er vel at mærke kvalitetsprodukter, der har akustiske egenskaber mindst på højde med produkter fremstillet af andre og nye materialer. Akkrediterede test hos det uafhængige institut Delta dokumenterer således at Miljøskærms produkter opfylder Vejdirektoratets krav til støjskærme, der opstilles langs motorveje i Danmark.

Anvendelsen af genanvendte materialer har samtidig den positive effekt, at CO2 belastningen ved fremstillingen reduceres med ca. 60% i forhold produkter fremstillet af aluminium og mineraluld.

Links til medieomtale:

TV2 Lorry

Vallensbæk kommune

Trends Online

Vestegnen